Egy neves bennfentes szerint a Battlefield 2042 erősen reklámozott tornádói jelenlegi formájukban többet ártanak a játéknak, mint használnak.

A Battlefield 2042 rengeteg játékost hype-olt fel a leleplezés után, hiszen úgy tűnik, a DICE sok mindent jól csinál a sorozat következő részével. A hatalmas játékosszám mellett a Battlefield 2042 dinamikus időjárását is játékmegváltóként emlegetik.

Bár lehet, hogy túlságosan is megváltoztatja a játékot.

Úgy tűnik, a Battlefield 2042 időjárási eseményei remekül mutatják be a pusztítást. Felszívja az utcai lámpákat, a járműveket és a játékosokat, és úgy tűnik, hogy könnyedén tépi szét a pályákat. Bár sok rajongó szeretné saját maga is megtapasztalni ezt a mechanikát, úgy tűnik, hogy a Battlefield 2042 viharai hosszútávon nem biztos, hogy előnyösek lesznek. Tom Henderson neves bennfentes szerint ezeknek a pillanatoknak a látványossága néhány meccs után gyorsan elhalványul.

Bár a kiszivárogtatásokat mindig óvatosan kell kezelni, Henderson megjegyzései ezekkel a panaszokkal kapcsolatban nagyon is hitelesek lehetnek. Henderson a Battlefield 2042 számos aspektusával kapcsolatban igaznak bizonyult, ami azt jelenti, hogy valószínűleg igaza van a tornádókkal kapcsolatban is. Bár a játékosok elismerték, hogy a tornádók „szórakoztatóak és menők” az első alkalommal, amikor találkoznak velük, nyilvánvalóan több játék után „nagyon ismétlődővé” válnak. Úgy tűnik, hogy bizonyos helyzetekben még az élményt is tönkreteszik, mivel negatívan befolyásolják a „pálya áramlását”.

Milyen problémát okozhatnak a tornádók és az egyéb környezeti tényezők?

Mivel a Battlefield 2042 pusztulása látszólag az ilyen eseményeken múlik, érdekes lesz látni, hogyan reagál a DICE a visszajelzésekre. Az elképzelés, hogy egy tornádó túl nagy területet fedhet el a térképen, és elvonhatja a figyelmet a normál játékmenetről hihető, mivel könnyen elképzelhető egy olyan forgatókönyv, amikor elzár egy célt, és tönkretesz egy szoros párbajt. Jó hír, hogy a tornádók megjelenése a jelek szerint nem garantált, vagyis nem minden meccsen jelenik meg. Mégis a panaszok alapján a DICE-nak talán érdemes lenne gondoskodnia arról, hogy a tornádók elkerüljenek bizonyos területeket.

Ha semmi sem változik a tornádókkal kapcsolatban, a Battlefield 2042 rajongóknak még több okuk lehet arra, hogy kipróbálják a pletykált Battlehub módot. A korábban DICE LA néven futó stúdió, a Ripple Effect által készített mód egy „szerelmes levél” a régi iskola rajongóinak. Állítólag teljes egészében a korábbi Battlefield-játékok átdolgozott pályáiból fog állni, így a rajongók hozzáférhetnek a franchise történetének legjobb tartalmaihoz. Feltételezve, hogy a mód megtartja ezeket a pályákat úgy, ahogy voltak, és nem tartalmazza a tornádókat és a viharokat, ez egy jó lehetőség lehet azoknak, akiket frusztrál az időjárási mechanika.

 

Remélhetőleg a tornádókat még a megjelenés előtt kijavítják, és figyelembe veszik a közösség kritikáját. Mivel a funkció a Battlefield 2042-ben egy igazi újdonság, kár lenne, ha ártana az élménynek, ahelyett, hogy javítaná azt.

Mit gondoltok, mennyire lehet zavaró egy tornádó a játék közben?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×