Hivatalosan is bejelentették a The Witcher Ronint, amiben Geralt mint legendás japán szamuráj tűnik fel. Mi lesz ebből?

A CD Projekt RED bejelentette a The Witcher Ronint, egy vadonatúj teljes hosszúságú mangát (képregény), amely riviai Geraltot ronin (vándor) szamurájként mutatja be. A bejelentés természetesen a múlt heti WitcherConon történt, ahol többek között egy új anime-sorozatról és a The Witcher 3 Netflixes kiegészítőjéről is szó esett. A The Witcher Ronin megjelenése egy Kickstarter kampányként indul útjára,

melyet Rafał Jaki, Hataya nevű japán animátorral közösen készít.

Jaki készítette korábban a Gwent minijátékot, sőt a készülő Cyberpunk 2077 anime sorozaton, az Edgerunnersen is dolgozik. Hataya talán a Neko no Matasaburou és Mangaka Joshi művekről lehet ismert. A manga a hírek szerint önálló történetet mesél el egy olyan világban, amely egyesíti a hagyományos Japán és a Witcher szörnyeit és varázslatait. Ez nem az a Geralt, akit már jól ismerünk a korábbi művekből, hanem egy teljesen új Geralt, aki ennek a furcsa új világnak a része.

„Európának és Japánnak is egyedülálló hagyománya van, és az ikonikus japán történetek és szörnyek behozatala a Witcherbe számomra a legizgalmasabb” – mondta Jaki.

A Witcher Roninnak még nincs megjelenési dátuma. A könyvben egyébként Jaki és Hataya százoldalas, színes történet alkotott, sőt van egy 15 oldalas rész, melyet vendégművészek készítettek.

Te el fogod olvasni a szamuráj Geralt történetét?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×