Egy kis szórakozás sosem árt a tűzpárbajok között.

A Call of Duty: Warzone negyedik szezonja egy új járművel bővítette a felhozatalt. A Dirt Bike érkezése az elején nem túl sok vizet zavart, hiszen a felhasználók az új fegyverekkel és az általános jellegű változásokkal voltak elfoglalva. Ám ez az elmúlt hetekben megváltozott, a közösség szépen lassan kezdi megkedvelni az újdonságot.

Az tény, hogy túl nagy rombolási sebzése nincs a kis járműnek és nem ezzel fogjuk elvinni a komplett squadot a pálya másik végére sem, de a gyorsasága kárpótolja a játékosokat a fenti tulajdonságaiért.

I guess you can pop a wheelie on the BOCW bike after all.
byu/kratermakerr inCODWarzone

Kezdenek feltűnni a videók, melyekben a játékosok a motort hívják segítségül, hogy minél betegebb öléseket vagy mutatványokat hajtsanak végre. A legutóbbi reddites videóban pedig azt is megtanulhatjuk, hogyan emelhetjük egykerékre a motort. Keresnünk kell pár segítő szándékú fatörzset, aztán mehet is a trükközgetés. Nagy öngól a fejlesztőktől, hogy nem helyeztek el a játékban direkt nyomógombot ezekre a funkciókra, de azt gondolom ezt egy battle royale játék esetén elnézhetjük.

Ti szeretitek a Dirt Bike-ot?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×