Ez a srác megunta, hogy a Riot fejlesztőire vár, így saját maga készítette el a skin randomizer funkciót a VALORANTba. Fel is tűnt a fejlesztőknek.

A Riot nagysikerű FPS-ének megjelenése óta rengeteg skin jelent már meg a játékban, melyért hatalmas küzdelem folyik a játékosok között. Valóban, a legjobb skineknek presztízsértéke van a játékban, hiszen nem mindegy, hogy milyen külsejű fegyverrel alázod az ellenfeleket. A skinek között választani azonban néha igen nehéz, sőt valaki azt szeretné, hogy minden egyes fegyver megvásárlása során, a kiválasztott fegyverek más külsővel jelenjenek meg. A Riot azonban ezt a random skin funkciót még nem építette be a játékba.

Egy játékos azonban nem tudott várni, így maga készítette el a skin randomizer funkciót.

A Redditen cman7531 be is mutatta alkotását, amelyet a játékkliens API-jával készített. Amint a klipben is látható, minden alkalommal, amikor a játékos fegyvert vásárol, új skin jelenik meg. Az alkotás meglepő módon a Riot Games fejlesztőihez is eljutott, akiknek egyike igen komolyan megdicsérte a játékost.

I got tired of waiting for Riot to add a skin randomizer feature, so I made my own
byu/cman7531 inVALORANT

Nagyon jó látni, hogy a játékosok arra használják az API-t, hogy saját funkcióikat készítsenek. … Örülök annak, hogy egynél több skint használhatok a játékban” – mondta a Riot Games fejlesztője, Giraffy, biztosítva a játékosokat, hogy ennek használata miatt senkit nem fognak bannolni.

Ez azt jelenti, hogy senkit nem érdekel, ha használjuk a funkciót, azonban az a játék gyakorló módjában (practice mode) készült el, így nem világos, hogy megfelelően működne-e a többi játékmódban. Aki kipróbálná, annak picit várnia kell, hiszen jelenleg is tart a funkció kódjának befejezése. A közeljövőben a teljes funkció a Githubon jelenik majd meg, bárki számára elérhető módon.

Neked hogy tetszik az ötlet?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×