Most egy kis nosztalgiázásra invitálunk mindenkit, amikor felidézzük, hogy mely CS:GO map, mely országban helyezkedik el.

A CS:GO valóban a világ egyik legmeghatározóbb játéka, amely játékosok millióit képes a képernyők elé szögezni, akár játékosként, akár nézőként. Ez persze köszönhető a játékmenetnek, meg a rengeteg, különböző tematikájú, más-más hangulatot és vidéket idéző pályának is. Az évek során persze sokat alakult a játék, de van néhány dolog, ami még akkor is érdekes tud lenni, ha már korábban hallottunk róla. Néhány évvel ezelőtt ugyanis egy Reddit felhasználó

elkészítette a CS:GO mapok világtérképét.

Ez segít nekünk abban, hogy láthassuk, egy-egy map nagyjából melyik országban helyezkedik el, így az is látható, melyik van igen közel Magyarországhoz. A képre kattintva nagyobban is megnézheted:

A pályák persze azok leírása alapján kerültek fel a világtérképre. Italy kivételével talán csak Dust homokos részei alapján lehet biztosat tippelni, de többé már nem kell találgatni.

Íme Train, Cobblestone, Office, Nuke, Mirage, Season és a többiek, összesen 60 map került fel a térképre. Földrajzosok előnyben: melyik map van hozzánk a legközelebb?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×