A Treyarch természetesen folytatja a CoD játékok fejlesztését, a következő pedig sokat merít majd egy közkedvelt, klasszikus címből.

Természetesen annak ellenére, hogy a jelenlegi CoD játékok, különösen a Call of Duty: Warzone fejlesztése még nagy prioritást élvez, a Treyarch már a következő CoD játék koncepcióján gondolkozik. A csapat következő Call of Duty játéka azonban sokat meríthet majd egy korábbi, sokak által közkedvelt részből.

Ha minden igaz, visszatérünk a gyökerekhez, a Call of Duty: Black Ops II lehet az új játék alapja.

Természetesen az Activision még nem jelentette be a következő Call of Duty címet, de már terjednek a pletykák. A Call Of Duty WWII: Vanguard sokak szerint a második világháborúra épít majd, ami az Activision következő CoD játéka lesz. Az biztos, hogy a korábbi évek koncepciói nagyon jó döntések voltak. A Modern Warfare, a Cold War visszahozták a régen hőn szeretett pályákat, fegyvereket, játékmódokat. Ezeket a sikeres battle royale-ba, a Warzone-ba is beépítették. Nos, úgy tűnik, hogy ezt a koncepciót folytatják is.

Egy megbízható szivárogtató és bennfentes, Tom Henderson most azt mondja: a Treyarch egy olyan CoD játékban gondolkodik, ami hasonlít a Black Ops 2-höz. Ez a játék viszont nem futurisztikus környezetben játszódik majd, nem lesznek futurisztikus eszközök és fegyverek, mint a Black Ops 2-ben. Utóbbiban AI turretek, quadcopter drónok és egyedi fegyverek voltak. A játék stílusa ennek ellenére sokat merít majd a BO 2-ből, hogy visszahozzanak még egy klasszikus élményt.

 

Mivel azonban az Activision vagy a Treyarch nem erősítette meg ezeket, nem tudunk biztosra menni. Csak reménykedhetünk, hogy a fejlesztőcsapat ismét jó döntést hoz. Olyat, mint amit a Modern Warfare esetében láttunk.

Ami viszont a Vanguardot illeti, Henderson a következőket mondta:

  • Az Activision legtöbb stúdiója, ha nem az összes, a Warzone-on dolgozik, de a Vanguardot csak a Sledgehammer fejleszti.
  • A Vanguard lényegében egy Cold War második világháborús környezetben.
  • Az SHG új ötleteket próbált megvalósítani azért, hogy a játék egyibb legyen, de ezeket az ötleteket a fejlesztés során elvetették.
  • A Vanguard indulásakor csak 8 multiplayer pálya lesz elérhető (ez változhat)
  • A Vanguard valószínűleg a 2019-es Modern Warfare-hez hasonló játékmódokkal rendelkezik majd.
  • A játék valószínűleg 2021 november jelenik meg.
  • Az SHG „nem teheti tönkre a zombis játékmódokra vonatkozó jövőbeli terveket, mert a következő években rengeteg ötletük van a zombikra. Önálló zombis játék is lehetséges.

Terv tehát van bőven, a kérdés már csak az, hogy minek örülnének legjobban a játékosok. Nos?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×