Mindenkinek megvan a maga stílusa, de azért van egy meta a játékon belül, amit mindenki használ. Ez a Warzone 10 legnépszerűbb fegyvere.

Rengeteg lehetőséget kínál a Warzone a játékosoknak, hiszen mindenki megtalálhatja a saját maga kedvenc fegyverét. Nagyon sok fegyver emelkedett ki és veszett el a süllyesztőben már idén. Lássuk, hogy a negyedik szezon, hogy kavarta fel a fegyvernépszerűségi listát.

5 .FARA 83

A FARA volt az egyik legbrokenebb AR a Season 3 során, de a CR-56 AMAX visszatérésével már nem a legdominánsabb. Bár recoil szempontból nehezen tartható távolra, azért a DPS szempontjából még mindig top választás.

4. MAC-10

A MAC-10 a játék egyik legjobb SMG fegyvere. A Season 2 során nagyon népszerű volt, de a harmadik szezon visszavett az erejéből picit. Elsődleges fegyvernek továbbra se a legjobb, de egyértelműen az egyik legjobb másodlagos fegyver, amit választani lehet.

3. CR-56 Amax

Nagyon sokáig porosodott a polcon, de a harmadik szezon alatt az egyik legnépszerűbb AR fegyverré vált. Nagyon könnyen szedi az ellent, és a megfelelő loadout használattal a kezelése se nehéz. Ha szeretnéd a maximális erejét kihasználni mindenképp tanuld meg a recoil patternt. Ha az a kezedbe lesz mindenkivel felveszed majd a kesztyűt.

2. MG 82

 

Az MG 82 az első LMG, ami bekerült a TOP 5-ös listába. Mindennel kínál, amit egy fegyvertől elvárunk. Nagy sebzés, kezelhetőség, hatalmas tár. Nagyon erős és nagyon hasznos is. Nem csoda, hogy a fegyvert gyengíteni kell, hisz azért elég kellemetlen, mikor ezzel a fegyverrel kell szembeznéni.

1 .Kar98k

Mi más lehetne az első helyen, mint az egyik legrégebbi CoD fegyver. Az egyik leggyorsabb mesterlövész puska a játékban. Könnyen tör pajzsot és a fegyverrel folyamatos nyomást tudunk gyakorolni az ellenfelekre. Nagyon hasznos főleg, ha a downolt ellenfeleket szeretnénk befejezni.

Legnépszerűbb fegyverek a Warzone-ban (%)

  1. Kar98k 1 (9.2%)
  2. MG 82 (7.3%)
  3. CR-56 Amax (6.3%)
  4. MAC-10 (6.2%)
  5. FARA 83 (5.7%)
  6. Krig 6 (5.2%)
  7. Kilo 141 (4.3%)
  8. XM4 (3.9%%)
  9. RAM-7 (3.7%)
  10. Grau 5.56 (3.5%)

Ezek tehát a játék legnépszerűbb fegyverei a közösség szerint.

Nektek melyik a kedvenc felszerelésetek?

×