A WZRanked toplista alján tengődő fegyverek kerültek górcső alá.

Nyakunkon a Warzone és Black Ops Cold War következő szezonja. A fejlesztők a szezon első frissítéseiben az új tárgyakon kívül a régi fegyverekhez is nagy lelkesedéssel szeretnek hozzányúlni. Most különösen számíthatunk több buffra és nerfre is, hiszen megígérték, hogy még a Modern Warfare-ból örökölt fegyverek balanszaira is odafigyelnek majd.

Nézzük is meg, mely gyilkológépekre férne rá egy kis buff az elkövetkezendő időkben!

FN Scar 17

A legtöbb játékban a Scar előkelő helyet foglal el a toplistákon. A Warzone-ban azonban jelenleg az 50. helyig sem sikerült feltörnie, elképesztően kevesen választják maguknak ezt az AR-t. Bizonyára nem véletlenül. A maximális 30-as tárkapacitás nem túl combos és a lassú tüzelési gyorsaság sem a játékosok barátja.

Amin buffolni lehetne: nagyobb tárkapacitás, kissé javított visszarúgás és jobb képességek nagyobb távolságok esetén. Így kiváló long-range AR lehetne belőle, hiába a lassú tűzgyorsaság.

Oden

Az Oden, ha a színtiszta statisztikákat elnézzük, akkor kellemes TTK értékkel és visszarúgással rendelkezik. A legnagyobb visszahúzó erő itt is a szegényes tárkapacitás. A fejlesztőknek ezen a ponton kellene javítania a fegyvert és máris kitörne a 42. helyről.

FR 5.56

Az FR 5.56 single-fire módban egy kiváló fegyver, burst módba kapcsolva azonban extrém módon pontatlanná válik a fegyver. Nem véletlen, hogy szinte 0%-on van a pickrate-je a jelenlegi statok alapján. Ha a fejlesztők a burst mód visszarúgásán és pontosságán finomítanának, talán feljebb is kúszhatna a 68. helyről.

Striker 45 & Uzi

Mindkét SMG-t ignorálják a játékosok, hiszen irgalmatlanul rossz TTK értékekkel rendelkeznek. Ám pont ezért kiválóan lehetne buffolni őket pár pillanat alatt. Az alapsebzés értékeket kicsit feltornázva talán nem az 50. és 70. helyek között ingázna a két fegyver.

MK2 Carbine

A Warzone játékosoktól nem ritkán a „teljesen használhatatlan” jelzőt is megkapja az MK2 Carbine. Ha a többi mesterlövész puskához hasonlítjuk, mint például a Kar98k vagy épp az SP-R 208, akkor sajnos nyilvánvaló lesz, hogy a sebzése nagyon gyenge és nem a fejlövése sem öl egyből.

A mellkas sebzést 150-re, a fejlövés sebzését pedig 200-ra lehetne emelni, illetve nagyobb távolságokra is jobban felkészíthetnék a fejlesztők az MK2 Carbine-t. Így talán lenne végre valami, ami megszorongatná a Kar98k-t. Addig is, marad a 67. hely a WZRanked listáján.

Dragunov

A Dragunov sajnos a jelenlegi felhozatalból az egyik legrosszabb sniper kategóriájú fegyver a játékban. Ez az egyetlen sniper a játékban mely nem öl egy fejlövésből, így nem véletlen, hogy szinte senki sem használja. Több fronton is lehetne javítani rajta, az alapsebzés emelésétől egészen a re-center folyamat felgyorsításáig.

Források: YT, WZranked

Ti melyik nem meta fegyverhez nyúlnátok hozzá a fenti 7 kiválasztotton kívül?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×