Végre egy játék, ami igazán kihasználhatja a PS5 erejét.

A Sony jó szokásához híven az idei évre is több exkluzív címmel készül. Nem kivétel ez alól a Horizon Zero Dawn folytatása sem, mely a Horizon Forbidden West névre hallgat. Az óriáscég közösségi csatornáin büszkén jelezte, hogy csütörtök este külön State of Play adást szentelnek a címnek, melynek keretein belül közel 20 percnyi játékmenetet nézhetnek végig a rajongók.

 

Sajnos az európai játékosok nem jártak jól, hiszen a Sony magyar idő szerint 23:00-ra időzítette a bemutatót. Sebaj, szerencsére a cég YouTube csatornáján bármikor visszanézhető a dolog, a fenti videót elindítva akár 4K minőségben is élvezhetitek a PlayStation 5-ön felvett gameplay-t.

Elképesztő látványvilág

A State of Play videóban egy küldetést nézhetünk végig, melyben rengeteg dolgot megvizsgálhatunk az átvezetőktől kezdve a harcrendszeren át a víz alatti környezetig. Elképesztően gyönyörű játék lesz a Horizon Forbidden West, szerencsére lassan elkezdenek érkezni azok a címek melyek teljes mértékben kihasználják az új konzol(ok)ban rejlő nyers erőt. A PS4 tulajdonosok is örülhetnek, hiszen az előző generációra is elérhető lesz a játék, bár szinte biztos, hogy a fentiekhez képest szerényebb grafikával.

Ti várjátok már a Horizon Zero Dawn folytatását?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×