Rengeteg játékos segédkezett az új termékvonal kifejlesztésében.

A SteelSeries napjaink egyik piacvezető vállalata, ha gaming és esport perifériákról beszélünk. Szerda hajnalban bemutatták a Prime névre hallgató szériát, melyet professzionális játékosokkal együtt fejlesztettek ki az elmúlt hónapokban.

Nem viccel a gyártó, hiszen több mint 100 pro játékos véleményét és visszajelzését kérték ki a termékek fejlesztése során. Jelenleg négy periféria képezi a széria részét, de a jövőben ez tovább bővülhet.

Három egér és egy fejhallgató érkezett első körben:

  • Prime – €69.99
  • Prime+ – €89.99
  • Prime Wireless  – €139.99
  • Arctis Prime – €119.99

Az egerek specifikációi

Az egerek mindegyike egy „Prestige” névre hallgató optikai kapcsolót használ, mely ötször többet bír a versenytársak kapcsolóihoz képest. A PixArttal közösen kifejlesztett TrueMove szenzorokkal sem lesz probléma, bizonyítottak az évek során. Kellemes súllyal rendelkeznek az egerek, 69g és 80g között mozognak, így mindenki megtalálhatja a számára ideálisat.

A két vezetékes Prime modell mellett találhatunk egy vezetéknélküli rágcsálót is, mely akár 100 órát is kibír egy töltéssel. Az Arctis headset is kapott egy kis átdolgozást, az eredetihez képest új fülpárnákkal is felszerelte a gyártó. Reméljük hamarosan bemutatkozhatnak a Prime szériás billentyűzetek is.

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×