Utolsó nagy dobásaihoz érkezett a FIFA idei játéka, a bajnokságok lezajlottak, lassan indul a holt szezon. Mindenki a sötétkék flairre ácsingózik, aki manapság csomagokat bontogat. Melyik metódussal kerülhetünk legközelebb kedvenceinkhez?

Sok szempontot vizsgálva helytállóvá avanzsál a tézis, miszerint az utóbbi évtized egyik, ha nem a legrendhagyóbb szezonján vagyunk túl, főképpen tabella helyezéseket figyelve. Megtört a Juve 9 éven át tartó hegemóniája, a PSG a katari-éra leggyengébb szezonját tudja teljesíteni, valamit óriásit hajrázva került BL-t érő pozícióba a Pool. Ez még csak a jéghegy csúcsa, hosszasan lehetne sorolni a megdöbbentő forgatókönyv variánsokat a 20/21-es évadban.

Fifás alapon, azt gondoljuk a játékot sajnos régóta magához öleli a mérhetetlen elégedetlenség attitűdje, köszönhetően legfőképp a konkrét Game Playnek. Leginkább a siralmas, és az elszomorító bilétát érdemelte ki a 21-es számozású focis játék. Frissessége nem is ennek, sokkal inkább az Ultimate Teamnak csúfolt szerencsejáték részlegének köszönheti, illetve a szorosan ehhez kapcsolódó eventeknek. 

Jelenleg az olasz foci élvez aktualitást, melyet az EA múlt pénteken vezérelt a játékbába, Serie A Team Of The Season néven.

Ennek megfelelően érkeztek szépen sorjában a különféle Upgrade SBC-k, melyekből annyit raksz ki amennyit csak nem szégyellsz, és persze amennyit a klubod játékos állománya engedélyez. Egyáltalán nem gyakori, hogy egy játékos a nehezen össze kuporgatott Coin delegációját váltja eladhatatlan lapokért cserébe, persze olyan is akad aki szeret kockáztatni és bejön neki.

Aktuális cikkünk kifejezetten 4 SBC-vel foglalkozik: – Serie A Premium Upgrade, 81+ Double Upgrade, 81-87 Upgrade, Serie A 80+ PP.

1. Searie A Premium Upgrade — Serie A Premium Players Pack

Általában az első helyen a legideálisabb választás szokott helyet foglalni, ami ez esetben nem helytálló feltételezés, meg is mondjuk mi miatt. Két oldalt figyelembe véve kulminálódott az SBC-ről alkotott véleményünk. Az első: Személyes tapasztalataim alapján, nagyon, azaz nagyon extrán ritka, hogy ebből TOTS lapot nyiss, de még a Walk Out is jóval elenyészőbb, mivel nagy részük kék-arany gúnyát öltött magára, tehát több csomag kell elérésükhöz alapesteben. A másik megközelítés: egyszerűen méreg drága lett a Seria A Premium pakli, amit jól nyugtáz közel 18.000 Coinos árazása.

2. 81-87 Upgrade

Ennél a Kihívásnál nem számolhatunk semmilyen garanciával azon kívül, hogy jóformán foddert nyitunk belőle, valamint egy lappal kedveskedik a jutalmazásnál. Mentségére szóljon, legalább olcsó a maga 4.200 Coinos mércéjével. Mindössze 5 Gold kártyát eszik, valamint 30-as összhangot kell teljesíteni. 

3. 81+ Double Upgrade Pack 

Nehezen tudnánk megmondani melyik éri meg jobban a megmaradt két újra készíthető SBC közül. Összevetés alapján a 81+ Double Upgrade olcsóbb, viszont 80+ PP alaposan leszűkíti a kört becélzott kívánalmainknak. Legalább 12-15 darabot kihoztam a 81+-ból összeségében örömteli eredménnyel. TOTS nem érkezett eddig, de több magas értékelésű IF lap ütötte markomat, értékelem! Árazás terén itt valamivel 13.000 Coin fölé kell céloznunk.

4. Serie A 80+ Players Pick Upgrade.  

– Az idei FIFA egyik legélvezetesebb része a Pickek rendszere, ami fokozottan izgalmas tud lenni a legtöbb esteben. Vannak napok, mikor potyognak a nagyobbnál-nagyobb zsugások a 3 lehetőség valamelyikéből! Különböző csoportokban, illetve magában az internet médiában erről lehet a legtöbb kontentet látni, ilyenkor mindenki beledob apait, anyait a 80+ PP-be. Ez a fent említettek értelmezésében teljesen leképezhető. Nálunk is ez végzett a listánk első helyén, még a megemelt kritérium rendszer ellenére is. Pillanatnyilag 15.500 Coint ér egy Player Pick kiváltása, kapkodni érdemtelen, péntekig el nem fogy!

Nálatok melyik Upgrade SBC a befutó? 

×