Yoru karakterét végül letiltotta a Riot a játékban, mivel egy hibának köszönhetően számtalan játékos kapott reportot. Mutatjuk a részleteket.

Nem is olyan rég, a napokban számoltunk be arról, hogy Yoru egy hibának köszönhetően igen nagy előnyre tesz szert az új Breeze pályán. Egy glitch miatt ugyanis az ügynök képes volt bemászni a piramis belsejébe, onnan lövöldözni, sőt leplantelni a spike-ot.

Yorut végül letiltotta a játékban a Riot.

Beware Yoru can tp into breeze pyramid to shoot + plant
byu/nairboh inVALORANT

 

Mivel Yoru gyakorlatilag legyőzhetetlen lett, a probléma javításáig a Riot jobbnak látta kivenni az ügynököt a játékból. Sőt maga a Breeze map is kikerült a rankedből. A történet azonban nem ér itt véget, hiszen a hiba miatt játékosok is repültek. Sokan nem tudták, hogy hibáról van szó: azt hitték, csalnak a Yoru játékosok, így röpködni kezdtek a reportok. Sokakat ártatlanul bannolt a Riot.

 

Bár a Riot nem adott pontos választ arra, hogy miért volt szükség a lépésre, a rajongók könnyen kitalálták, hogy miről van szó. Sajnos azt sem említették, hogy a szeretett ügynököt és pályát meddig tiltják le, vagyis a Yoru maineknek nem lesz más választása, mint várni, amíg mindent javítanak. Sajnálatos helyzet ez, különösen azok számára, akik a hősre támaszkodtak. Ellenben azt jó tudni, hogy a fejlesztők már dolgoznak az igazságtalan bug megoldásán.

A sajnálatos bugot talán nevezhetnénk „minden idők egyik legrosszabb hibájának”, hiszen valószínűleg ezt érzik azok, akik áldozatává váltak. Ezért sem érdemes kihasználni a bugokat a játékokban, hiszen még így is rosszul járhatunk.

Te találkoztál az említett hibával?

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×