A Riot Games több új játékot felvonultatott az utóbbi években, de még egy verekedős fantasy játék hátra van, a Project L.

Ha League of Legends rajongó vagy, és még a verekedős játékokat is szereted, akkor a Riot új játéka, ami most még csak a Project L nevet viseli, pont neked való. A játék a tervek szerint egy klasszikus verekedős cím lesz, ami a Runeterra világában játszódik. Nincs azonban jó hírünk azok számára, akik nagyon várják.

A Riot Games munkatársa, Tom Cannon megerősítette, hogy messze van még a beta megjelenése.

 

Bár a hírek szerint a verekedős játék fejlesztése jó úton halad, egyelőre úgy tűnik, hogy nem jött még el az ideje annak, hogy elindulhasson a beta. Legalábbis idén már biztosan nem. Cannon azt mondta, hogy az év végén jön egy fejlesztői bejegyzés, amely betekintést nyújt a rajongóknak a játék állapotába.

„Örülök, hogy sokan izgatottak a Project L miatt. A játék jó úton halad, és sok alapvető rendszer működik már, de még mindig sok dolgunk van. Kérlek ne számítsatok bétára (open vagy zárt) a közeljövőben, sőt ebben az évben” – mondta Tom Cannon fejlesztő.

 

Bár 2021-ben tehát nem lesz béta, a közelmúltban Los Angelesben zajlott a verekedős játék nagy játéktesztje. Néhány kiválasztott ember meghívót kapott, ami után készült egy felmérés, hogy ki mit gondol eddig a játékról. Egyelőre nem tudni, hogy a Riot tervez-e további hasonló teszteket, de ha mégis, akkor valószínűleg csak Amerikában.

Addig valószínűleg nem sok újdonságot hallunk majd a Project L-ről. Ahogy Riot mondta, ez lesz az első alkalom, hogy ilyen stílusú játékot készítenek. Szóval valószínűleg alapos munkát szeretnének végezni. Jól is teszik!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×