Az Adidas bemutatta a South Park Törcsi cipőt, aminek tervezésekor egész biztos, hogy nem csak a marihuánafüggő törölköző volt betépve.

Az Adidas egyszerűen nem nyugszik, ha kollaborációkról van szó, még akkor sem, ha az tulajdonképpen teljesen értelmezhetetlen. A napokban ugyanis bemutatták a South Park kollaboráció révén világra jövő új surranójukat, amit a non-stop betépett mindenki nagy haverja, Törcsiről mintáztak.

Egy South Park cipő persze még nem a világ legegyedibb cucca, és még csak nem is az első, de ebben, vagy ehhez hasonló értelmezhetetlen kivitelezésben maximum a világ ázsiai féltekén működő furcsa piacokon találunk legközelebb szemléltető példát. Mondjuk az Adidas sokat nem kockáztat, hiszen a Törcsuka olyan egyedi és vicces, hogy garantáltan percek alatt elkapkodják az összeset.

A Törcsi cipő egyébként az Adidas közkedvelt Campus 80s-as modelljére épül, ami a történelem során megélt már jó pár fajta-féle színes-szagos verziót, és ugyan akadt bőrből készült is, a legelterjedtebb, vagyis a legnépszerűbb a velúr-szerű (és nehezen tisztítható) anyagú volt. A Törcsis viszont új utat jelölt ki, és tényleg egy törölköző (vagy szőnyeg) cipő lett, a szó legszorosabb értelmében.

Természetesen a Törcsi cipő is totál be van szívva, de csak az egyik, a bal lábra való tiszta.

Az Adidasnak az egy hétre jutó kollaboráció mutatója egészen jól áll, hiszen csak napok teltek el a legújabb LEGO cipőjük bemutatása óta, amit annak rendje és módja szerint pár óra alatt el is kapkodtak.

A Törcsi cipő április 20-tól lesz elérhető, amit az Adidas oldalán lehet limitált mennyiségben 75 fontos áron, körülbelül 30.000 forintért megvásárolni. A vétellel pedig kétség kívül mindenki jól jár, hiszen a cipő félig törcsi is, így mindig lesz nálatok törölköző.

A marihuánafüggő törölköző nem mellesleg 2001-ben, a sorozat 5. évadában tűnt fel először, azóta pedig megannyi kalandot átélt kedvenc hőseinkkel, és vált – Kula bá’ mellett – a South Park egyik legikonikusabb szereplőjévé. Erről is jut eszembe kedves Adidas, sokan örülnének ám egy Kula bá’ cipellőnek is!

És ne feledjétek: mindig legyen nálatok törölköző!

Forrás: Gamebyte, Adidas | Képek: Adidas

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×