Ez a szimulátor már most kicsapta a biztosítékot a közösségi oldalakon. Flört a panziód vendégeivel, farkasokkal harcolás, borkóstolás, van itt minden.

Az Aurora Games új játéka április 9-én jelent meg, early access formában, de már most rendkívül negatív értékelést kapott. Ez köszönhető annak, hogy bár a játék egy B&B szimulátor szeretne lenne, lehetőséget ad néhány vitatható és rendkívül szélsőséges játékélményre.

Egy hegyvidéki panzió, aminek vezetőjeként flörtölhetsz a vendékekkel. Ez a TOGETHER BnB.

A B&B, (bed and breakfast) másnéven panzió, egy olyan szálláshely, amely éjszakai szállást és reggelit kínál. A játékban szintén egy ilyen helyet ismerünk meg, mely idilli helyen épült, gyönyörű tájjal és környezettel körbeölelve. Ezzel alapvetően nem is lenne probléma, ám a játékmenet nem erről szól. A játék főhőse nem a csodálatos természetet figyeli, hanem a panzióban vendégeskedő nőket fotózza az árnyékból, miközben a szobájukban pihennek. Nézi, ahogy úsznak, zuhanyoznak.

https://www.youtube.com/watch?v=xY7CmiR0AkI&ab_channel=AURORAGAMES

 

A leírás szerint Jemest irányítjuk, aki a panzió vezetője lesz, bátyja eltűnése után. Amellett, hogy bátyját keresi, igazgatóhelyettesként James a panzió gyönyörű vendégeinek is segít. A játék során a női vendégekkel mélyebb és intim romantikus kapcsolat alakítható ki. Ami szintén érdekesség, hogy az idilli tájon farkasokkal is találkozhatunk, akikkel harcolunk kell. Van borkóstolás és le is lehet fotózni a vendégeket mindenféle ruhában.

Lényegében tehát ez a játék egy igen különös szimulátor, ahol az a cél, hogy fogadósként felszedjük a lányokat. Természetesen a játék csakis 18 éven felülieknek szól és nyilván a készítők olyanokat céloztak meg, akiknek titkolt vágyuk volt, hogy saját vendégeiket szedjék fel. Nem tudom.

Mindenesetre a játékmenet rengeteg kérdést vet fel, ami miatt az interneten máris heves viták alakultak ki a játék kapcsán. Egyesek szerint a játék csak egy szórakoztató, felnőtteknek szóló szimulátor, megint mások perverz játéknak gondolják, népszerűsítve a nőkkel való helytelen bánásmódot.

Szerinted miről szól ez a játék?

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×