Végre készül egy videojáték, melyben saját magunk által épített robotokat küldhetünk az arénába, hogy megküzdjenek egymással.

Emlékszem először izgalmas amerikai filmekben láttam, hogy nagyon ügyes tervezők távirányítású robotokat építenek, csakis azért, hogy azok aztán megküzdjenek egymással. Ennek tudtommal egy időben komoly kultúrája volt, sőt robotharc-bajnokságokat is szerveztek. Az elképesztő, kitartás, tervezés és megvalósítás célja itt csupán a pusztítás, de nagyon menőnek is izgalmasnak gondoltuk akkor.

Most ezt egy videojátékban is átélhetjük majd, hiszen készül a robotcsata-szimulátor.

 

A PitBots című játék gyakorlatilag a robotharc rajongók álmát valósítja meg. Saját harci robotokat építhetünk, melyeket aztán csatába küldhetünk más játékos robotjával szemben. A robotokra természetesen minden olyan eszközt telepíthetünk, ami vélhetően végső csapást mér az ellenséges robotra. Motorok, dugattyúk, kerekek, energiaellátás, kozmetikai elemek, éles fegyverek. A robotok aztán online PvP meccseken küzdhetnek meg egymással.

A Wolferion Entertainment fejlesztőcsapatának egyébként ez az első játéka, ezzel kívánnak bemutatkozni. A játék már két éve készül, valamikor 2021-ben szeretnék megjelentetni, de a Steam oldal már elkészült. Alig várom!

×