A 7 csoda: Párbajhoz tavaly már megjelent magyarul az istenes Panteon, most meg nyakunkon az Agora.

Nemrég mutattuk be az egyik legjobb valaha megjelent páros társasjáték, a 7 csoda: Párbaj legutóbb megjelent kiegészítőjét, a Panteont, most pedig máris arról adhatunk hírt, hogy jön magyarul az újabb kieg, az Agora is.

Az ókori Görögországban játszódó stratégiai játékba a Panteon kiegészítő az isteneket hozta be, míg az Agora a politikát. Ezzel pedig jár egy új tábla is, a szenátustábla, melyben hat ülésterem is van. Aki ezeket mind irányítása alá vonja, azonnal megnyeri a játékot az Agorában megjelenő, újfajta győzelmi mechanizmus alapján.

Az út ehhez a győzelemhez szenátorok toborzásán, rendeleteken és összeesküvéseken át vezet, komoly károkat okozva az ellenfeleknek. Két új csoda és ugyanennyi új fejlődéskorong, négy új katonai lapka, illetve további új játékelem bővíti még a játékot.

A játékot Magyarországon kiadó Gémklub arról még adott információt, hogy mikor lesz elérhető az Agora. Illetve az alapjáték magyar kiadása (bár igazából nyelvfüggetlen játékról van szó) jelenleg nem elérhető, de várható, hogy a kiegészítővel együtt, vagy inkább valamivel előbb, lesz újranyomás.

 

Hamarosan jövünk a végeredménnyel!

https://leet.hu/2021/03/25/megkerdeztunk-91-tarsasjatekos-szakembert-melyik-volt-a-legjobb-jatek-tavaly/

 

×