Megjelenési dátumot még a next-gen VR headsethez sem ismerünk, de ez a játék már biztosan vele érkezik majd.

A Sony még éppen csak bejelentette a következő generációs VR headsetét és a kifejezetten ahhoz tervezett kontrollerét, máris bejelentették rá az első érkező játékot is.

Megannyi arra utaló tweetet követően a Vankrupt Games vezetője, Dave Villareal hivatalosan is bejelentette, hogy a Pavlov Shack – többjátékos lövöldözésre kihegyezett – FPS játéka az Oculus Quest után a Sony next-gen eszközére is megjelenik.

A fejlesztő kiemelte, hogy minden platformon 24 dollárba, mintegy 7200 forintba fog kerülni, és cross-platform támogatást is kap, ami azt jelenti, hogy a PlayStation VR2 és az Oculus Quest játékosok egymással és egymás ellen is játszhatnak majd.

Azt még nem tudni, hogy a PSVR2, vagyis a PS5 verzió támogatni fogja-e az új kontroller haptikus visszajelzését, de mivel Dave utalt arra, hogy az első generációs PSVR fejesre képességbeli okok miatt nem jelenik meg gyanítható, hogy fog rendelkezni valamilyen next-gen funkcóval. (Legalábbis erre következtethetünk, hiszen már az Oculus Quest-es verzió is inkább a PC-s butított portja, ezért is nehéz elképzelni, hogy egy első generációs PSVR ne birkózna meg vele.)

A Pavlov Shack egy Counter Strike és Firewall: Zero Hour szerű FPS játék, alapvetően multiplayer mókázásra kihegyezve. Pontos megjelenési dátumot még nem tudni, de nagy valószínűséggel a PSVR2 megjelenéséhez közeli dátumot tippelhetünk neki – ami még szintúgy nem ismeretes.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×