Nincs mit tenni, ha bejelez a Vanguard.

Nem idegen a CS:GO profiktól sem, hogy néha egy kis Valoranttal lazítsanak a szabadidejükben. Az ukrán kiválóság, S1mple is többször streamelte már a Riot Games FPS játékát és nem meglepő módon eléggé szépen hullanak a célkeresztjébe kerülő ellenfelek. Úgy tűnik a Vanguard egy kicsit túl érzékenyen kezelte a játékos statisztikáit és sikerült kiosztania egy téves kitiltást Sasha fiókjára.

S1mple szombat délután meglepően vette észre, hogy Immortalba jutása után pár órával lecsapott rá az a bizonyos banhammer. Twitteren próbálta felvenni a kapcsolatot a Riot Games munkatársaival, mely végül a válaszok és az esti stream alapján eredményes próbálkozás volt.

Abban szinte bizonyosak lehetünk, hogy nem egy külső program okozta a kitiltást. Az anti-cheatek figyelni szokták a játékosokra jellemző mintákat és ha attól eltérőt tapasztalnak, akkor előfordulhat, hogy bejelez automatikusan a rendszer. Így fordulhatott elő korábban, hogy sok jó, de nem csaló PUBG játékos is kisebb-nagyobb kitiltásokkal gyarapíthatta a „gyűjteményét”.

Reméljük a jövőben az ilyen esetekre is fokozottan odafigyel majd a Riot Games! 

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×