Mivel 2021 sem maradhat League of Legends bajnokság nélkül, most a világ legjobbjai mérik össze tudásukat a Red Bull Solo Q-n.

2021-ben visszatér a Red Bull Solo Q, vagyis a hivatalos 1v1 League of Legends bajnokság. A világ minden tájáról bekapcsolódó legjobb amatőr játékosok márciustól kezdve fognak harcolni azért,

hogy beírhassák nevüket a League of Legends történetébe.

A versenysorozat új kihívást hoz a megszokott League of Legends formátumba: egy az egy elleni párharcot, ahol a játékosnak elsőként kell megsebeznie ellenfelét, le kell rombolnia az ellenfél tornyát, vagy 100 perc alatt a lehető legtöbb pontot kell elérnie a végső győzelem megszerzéséhez.

Kazing – Red Bull Solo Q – Istanbul, 2020.

A 2021-es pálya a tavalyi sikerre épül, amelyen több mint 80000 esport rajongó vett részt. Idén a League of Legends sztárjainak vendégszereplése mellett Eefje “Sjokz” Depoortere globális márkanagykövetként tér vissza. A Red Bull Solo Q 2021-ben több mint 30 országos tornát és 10 nemzetközi selejtezőt szervez, valamint év végén egy rangos globális döntőt Németországban.

Az év második felében kerül sor a verseny magyarországi selejtezőjére, melynek pontos részletei hamarosan a www.redbull.hu oldalon válnak elérhetővé.

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×