Meglepő mash-up látott napvilágot.

Valószínűleg nem sokan számítottak arra, hogy előbb-utóbb a CS:GO-t egy valóságshow keretein belül is nézhetjük majd, márpedig egy korábbi cikkünkből kiderült, hogy erre bizony sor fog kerülni. A CS:GO népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint az a tény, hogy most ismét keresztezték valami olyannal, ami alapvetően eléggé elüt a játék tematikájától.

Ez pedig nem más, mint a Fall Guys!

Aligha gondoltunk, hogy egyszer majd a Mediatonic hol szórakoztató, hol idegtépő battle royale játékát és a Valve klasszikus FPS lövöldéjét majd egyszer egy mondatban láthatjuk, ám most még ennél is sokkal többről van szó. A Teteu és Enrico által készített pálya a Falling Guy (kódnevén mg_falling_guy) nevet kapta és alig pár nap alatt már több száz pozitív értékelést kapott a Steam Műhelyben.

Így néz ki a rajongók által készített CS:GO pálya. Mintha csak az eredeti Fall Guys-t látnánk.

Mit is mondhatnánk, zseniálisan sikerült adaptálniuk a Fall Guys stílusát és játékmenetét, hogy aztán elkészüljön ez a végtelenül egyedi CS:GO pálya. Őrült színkavalkád, párnafelhők és frusztráló akadályok, azaz minden, ami a tavaly megjelent játékra igazán jellemző. Ha szeretnéd kipróbálni a pályát, akkor irány a Műhely és egy gyors hozzáadást követően már pöröghet is a móka!

Érdekesség, hogy a Fall Guys negyedik szezonja éppen a napokban rajtolt el, mégpedig rengeteg újdonsággal. A futurisztikus atmoszféra, a hét új pálya és a kozmetikai tartalmak mellett még egy Among Us kollaborációnak is szemtanúi lehetünk.

Ti szeretitek a Fall Guys-t? Ha igen, akkor mindenképpen érdemes egy esélyt adni a pályának. Jó szórakozást hozzá!

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×