Van 7 millió forintod, amit szabadon elkölthetsz. Mit veszel belőle?

Ahogyan az élet megannyi más területén, úgy a gamer szférában sem idegen a legjobbra, legszebbre és a legdrágábbra való törekvés – még akkor is, ha azt egyhamar bizony nem nagyon fogja tudni ténylegesen kihasználni az illető.

De miért ne építhetne magának valaki több millió forint értékű PC-t, ha emberek ennél jóval többet költenek el olyan négykerekű szuperautókra, amiket nagy eséllyel úgysem fognak tudni ténylegesen meghajtani?!

Hát mert megteheti!

Persze, ha az embernek van otthon egy Dagobert bácsi-féle pénzzel teli medencéje, sokat ezen nem fog agyalni, hiszen pár millió szinte zsebpénz, ha pedig még villogni is tud vele az egy olyan plusz, ami rendesen meg tudja dobni az ember néha meg-megfáradó egoját. Visszajelzés hiányában viszont nem látom sok értelmét annak, hogy valaki olyan – egyébként egészen gyönyörű – PC-t dobasson össze magának, mint amilyet egy ausztrál játékos, Ali Kaos rendelt egy AfterShock PC nevű számtech vállalattól.

De nem csak a géppel „szerénykedett” a büszke tulaj, hanem annak árával is, ami simán kiteszi egy autó, vagy egy vidéki kisház árát is.

Íme a közel 7 millió forint értékű ultrabrutál high-end PC:

TweakTown Enlarged ImageTweakTown Enlarged ImageTweakTown Enlarged ImageTweakTown Enlarged ImageTweakTown Enlarged ImageTweakTown Enlarged Image

A gépbe nem túl meglepő módon csak a jelenleg elérhető legjobb alkatrészek kerülhettek:

  • AMD’s Ryzen Threadripper 3990x proci,
  • ASUS ROG Zenith II Extreme Alpha alaplap
  • Dupla ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3090 kártya
  • Egyedi Corsair 1000D ház
  • Corsair AX1600i PSU táp
  • Egyedi ThermalTake vízhűtés

Jól gondolod, ezen már biztosan elfut maximum beállításokon a Crysis, meg hát úgy nagyjából minden még egy jó pár évig. Bár abban majdnem teljesen biztos vagyok, hogy a büszke tulajdonos az újításig nem fog sokat várni, így amint lesznek jobb alkatrészek, bizonyosan szemétbe vágja majd a régit.

Nyilván nem az én tisztem eldönteni, hogy ki mire költi a pénzét, de a kérdés adott:

Nektek megérne 7 milliót a világ legerősebb gépe úgy, hogy egy ideig még biztosan nem maxolja ki semmi a képességeit?

Vagy úgy egyáltalán…

 Képek: Tweektown
https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×