A Wild West Dynasty lenyűgöző hangulatú western RPG lesz, mely minden vadnyugat-rajongó számára kiváló szórakozás lehet.

Bizonyára vannak olyan gamerek, akik számára valamiért mindig jó érzés eljutni a vadnyugatra, befogni a legjobb lovat és ellátni a banditák baját. Nem véletlen tehát, hogy a western rajongók már tűkön ülve várják, hogy a Dynasty franchise új címe végre megjelenjen PC-re. Természetesen az új játék nem lesz meglepetés azoknak, akik ismerik az olyan játékokat, mint a Medieval Dynasty, a Farmer’s Dynasty, a Lumberjack Dynasty vagy a Trucker’s Dynasty.

Persze azok, akik a vadnyugati témát kedvelik, valószínűleg jobban ismerik a Red Dead Redemptiont, vagy a Hunt: Showdownt. A fejlesztő Virtual Magic Games most arra vállalkozott, hogy lélegzetelállító módon repítsen az amerikai határvidék világába, elmerülve a történelemben és a kultúrában.

A Wild West Dynasty egy belső nézetű RPG, amely ötvözi a szimulációs játékok elemeit a városépítő játékok funkcióival.

 

„Magányos cowboyként indulunk neki a kalandnak, aki egy elhagyott tanyán halad át, majd úgy dönt, hogy ott marad” – olvasható a játék leírásában a Steamen. A játékos feladata ennek a szerény településnek a megjavítása és felépítése. Vadon élő állatokra kell vadászni a húsért és bőrért, amellyel el lehet adni a környező kereskedőknek. Lassan, de biztosan a tanya sokak otthona lesz, a sztorimód pedig érdekes fordulatokat és több száz küldetést ígér.

A Wild West Dynasty nagyon ígéretes western szimulátornak hangzik, de sajnos még legalább 2022-ig várnunk kell rá. Addig érdemes feliratkozni rá a Steam oldalán. Neked hogy tetszik?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×