A Steamen egész hétvégén aranyáron csaphatunk le a Metro sorozatra!

Az ilyenek mindig csak pár kattintásra vannak az embertől, tapasztalatból mondom, hogy nem érdemes halogatni… Főleg ha egy olyan kiforratlan mesterművekről van szó, mint amilyen a 2010-es Metro 2033, amit most teljesen ingyen zsákolhatunk be PC-n, ha gyorsak vagyunk.

A Steamen ugyanis óriási akcióban az egész sorozat, aminek részeként teljesen ingyenesen adhatjuk a könyvtárunkhoz az első rész eredeti verzióját.

Van még más is!

Save 71% on Metro Franchise Bundle on Steam

Mivel az akció a sorozat összes darabját érinti, érdemes megfontolni a 2033 Redux kiadásának beszerzését, ami most a Last Light Reduxal egyetemben mindössze 4€-ért, körülbelül 1500 forintért rabolható. 

Ennyiért pedig bőven megéri, hiszen a 2014-es feljavított változat nem csak grafikában, de játékmechanikában is jóval többet nyújt, sőt, még az NPC-k mesterséges intelligenciáján is számottevően javítottak benne. Mindemellett a harmadik felvonás, az Exodus is igazán remek áron – 13,59€-ért, nagyjából 4800-5000 forintért – vásárolható meg.

A Steam akciója csupán a hétvége erejéig él, ami március 15-én véget is ér, ezért talán jobb nem sokáig halogatni a dolgot. (Persze csak akkor, ha nem húztad be még decemberben, amikor az Epic Games ingyen osztogatta a Reduxot.)

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/akciokesajanlatok/

×