Nem elég erős már a fegyvered a zombigyilkoláshoz? Ideje felkutatni egy Pack-A-Punch gépezetet!

A sokak által várt Outbreak végre megérkezett, ám mindannyian tudjuk jól, hogy egy idő után a zombik kissé már túlságosan erősek, így hát szeretnénk nektek egy kicsit segíteni. A Pack-A-Punch gépeket arra találták ki, hogy fegyverünket erősebbé tegye.

Az új mód egyébként egy teljesen más élményt biztosít a játékosoknak, hiszen sokkal nagyobb és nyitottabb területen kergethetjük az élőhalottakat (vagy fordítva). Egyéni véleményemet tekintve sokkal szórakoztatóbb az egész, ebben az új formában.

Szóval, ezek a Pack-A-Punch-ok megtalálhatóak a térképen a jól ismert kis ikonnal jelzett helyeken, amit az anomáliákkal való interakciók után találhatunk meg. Ezúttal viszont nincs szükség generátorokra, mint ahogy azt már korábban megszoktuk.

Tehát, hol is találjuk meg ezeket a gépeket?!

Alpine

A Pack-A-Punch a páholyban található, a térkép északra eső részén. Az épület első emeletén található kandalló közelében.

Golva

A gépet a térkép felső részén, a szobor mögött, a központi épület második emeletén helyezték el.

Ruka

A Pack-A-Punch egy farm épületben található, az Old Farm részen, közvetlenül a helyzetedtől nyugatra.

És végül az anomáliák…

A célok befejezése egy területen végül anomáliát hoz létre a térképen. Az ezzel történő interakció egy beacont eredményez, amely egy Pack-A-Punch géppel és néhány más állomással együtt érkezik.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×