A Days Gone hivatalosan is jön PC-re, így épp itt az ideje megtudnunk, hogy milyen vas kell a futtatásához.

Nemrégiben megtudtuk, hogy még több PlayStation exkluzív cím érkezik a jövőben PC-re, mindenki nagy örömére. Ezek között lesz a Days Gone című posztapokaliptikus játék is, melynek azóta létrejött a Steam oldala is. Bár a Steam adatlap pontosan nem mondja meg, hogy mikor jelenik meg a játék a platformra, de

a Days Gone rendszerkövetelményei már láthatók.

A Days Gone egy lenyűgöző játék, és más zombis játékokkal ellentétben hatalmas zombihordákat jelenít meg a képernyőn. Így igen érdekes lesz megnézni, hogy ennek rendereléséhez milyen vas szükséges.

A sok-sok zombi ellenére azonban úgy tűnik, hogy nem kell különösebben aggódni a specifikáció miatt. Az ajánlott processzor az Intel Core i7-4770K vagy a Ryzen 5 1500, GeForce GTX 1060 vagy AMD Radeon RX 580 párosításával.

A Steam oldal emellett utal néhány PC-specifikus szolgáltatásra is, amelyek a Days Gone Steam verziójában lesznek elérhetők. Ilyen lesz például az ultraszéles-monitor támogatását, a nagyobb képkockasebesség és egyéb grafikus fejlesztéseket. A Days Gone az Unreal Engine 4 motorját használja, ezért remélhetőleg a megjelenéskor is szépen fut majd PC-n.

Ne feledd, hogy a fejlesztő SSD használatát javasolja a játékhoz. Te várod a Days Gone megjelenését?

×