A Spike Rush mód karakterválasztási idejéről is szó esett az e heti blogbejegyzésben.

A Riot Games hetente vagy rosszabb időszakokban kéthetente meg szokta jelentetni az Ask Valorant névre hallgató blogbejegyzéseit. Ezekben az írásokban a közösség kérdései közül emelnek ki párat és válaszolnak meg a fejlesztők.

Az e heti részre nem is kellett sokat várnunk, csütörtök délután publikálták a Valorant hivatalos közösségi oldalain. Három fontos kérdéskört jártak körül: az ügynök specifikus keybindokét, a meccs újrakezdésének megszavazását és a Spike Rush hosszúra nyúló ügynökválasztó képernyőjét.

Ügynök specifikus keybindok

Sok játékos szeretné, ha az egyes ügynököknél a képességeket akár különböző gombokra is tehesse. Természetesen a fejlesztők is nyitottak a dologra, Episode 3-ban talán már kézzelfogható nyomát is látjuk a játékban.

Remake vote idejének meghosszabbítása

Ez is visszatérő kérés a játékosoktól, hogy az újrajátszás megszavazási időtartamán kicsit hosszabbítsanak a fejlesztők. Ebben a szekcióban nem túl sok konkrét dolgot tudtunk meg, de öröm volt látni, hogy a Riot Games is tisztában van, hogy egyáltalán nem tökéletes a rendszer.

Spike rush karakterválasztás

A játékosok szeretnék, ha a gyors játékmód gyorsabb karakterválasztási idővel is járna. A Riot Games természetesen ezt a felvetést is megérti, de elmondásuk alapján a rövidebb időtartam és az ezzel járó több AFK helyzet és dodge miatt valójában több időt venne el tőlünk, mint a jelenlegi rendszer. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ilyen tekintetben egy ideig biztosan nem lesz változás. Ti milyen kérdést tennétek fel a Valorant fejlesztőinek?

 

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

 

 

×