Ideje csatlakozni a tartalomgyártók csapataihoz.

Az Epic Games már a hét közepén belengette, hogy hamarosan kezdetét veszi a Hearts Wild névre hallgató közösségi játéka. Akkor még nem leplezték le a weboldalt, a résztvevő tartalomgyártókat és a pontos feladatokat sem.

Az európai játékosok számára eléggé szerencsétlen időpontban startolt el a weboldal, hiszen 1:00-kor már a nagy részük békésen aludt. Talán így, hogy a reggeli időpontban jelenik meg a bejegyzés, sikerül elcsípnetek pár üresen maradt helyet. A „legmenőbb” amerikai creatorok csapatai feltehetőleg beteltek már mire felébrednek a magyar játékosok, de a kevésbé populáris streamerek közül biztos tudunk még csemegézni.

Wave 2 – 09:00-kor újabb tartalomgyártók csatlakoznak a programhoz

A szabálykönyv alapján magyar idő szerint reggel 09:00-kor újabb tartalomgyártók csatlakoznak majd a programhoz, ekkor az európai (német, francia, spanyol stb.) hírességek csapataiba nyílik lehetőségünk bekerülni. Nem árt ránézni az oldalra a fent említett időpontban, hátha valóban így lesz és máris kedvezőbb pozícióból vághatunk neki a versengésnek.

A csapatokhoz való csatlakozás után nincs lehetőségünk a váltásra, így jól gondoljátok meg kit is választotok az elérhető listából.

Hogyan tudok csatlakozni?

Nick Eh 30 csapata már a hivatalos start előtt 8000 játékosnál járt

  • Ha nem telt be az adott streamerhez tartozó 20000 hely, akkor be is kerültél a csapatába

Hogyan tovább? Jöhetnek a feladatok!

A bekerülés után nincs más dolgunk, mint farmolni az elérhető küldetéseket. A főoldalon a Challenge Dashboard részhez kell tekernünk és máris kiderül az aktuális napi feladatok listája.

Az első napi feladatok

Játékosként a két nagy bal oldali küldetéskártyákat érdemes figyelgetni. A jobb oldalon a streamereknek szánt feladatok listája lesz, ezeket értelemszerűen nekik kell majd teljesíteni az elkövetkezendő hét nap során. Szerencsére a weboldal forráskódjából kihámozhatóak voltak a játékosok feladatai, nézzük is az egész heti felhozatalt:

Első nap:

  • Játszunk le 3 darab Team Rumble: One Shot meccset [30 pont]
  • Nyerjünk a sima játékmódokban [50 pont, ismételhető]

Második nap:

  • Játszunk le 3 Squad meccset [30 pont]
  • Öljünk Solo játékmódban [5 pont, ismételhető]

Harmadik nap:

  • Játszunk le 3 Duo meccset [30 pont]
  • Játszunk további Duo vagy Squad meccseket [10 pont játékonként]

Negyedik nap:

  • Nyerjünk egy Duót [50 pont]
  • Játszunk meccseket legalább egy barátunkkal [20 pont/meccs]

Ötödik nap:

  • Érjünk el TOP 10 helyezést soloban [40 pont]
  • Játszunk Solo, Duo vagy Squad módokban [1 pont/perc]

Hatodik nap:

  • Nyerjünk egy meccset Knockout Shuffle Trio-ban [50 pont]
  • Játszunk Knockout Shuffle Triot [1 pont/perc]

Hetedik nap:

  • Játszunk 3 meccset legalább egy barátunkkal [60 pont]
  • Játszunk Squad játékmódban [10 pont/meccs]

Ahogy látható nem lesz nehéz dolgunk, naponta egy „fix” és egy ismételhető küldetést kapunk. Ezekkel gyarapíthatjuk csapatunk pontszámát. Érdemes lesz majd figyelgetünk a „Leaderboards” fül alatt található eredményjelzőt, tökéletesen leolvashatjuk a saját teljesítményünket és csapatunk eredményeit is.

A nyeremények

Az adott régió legjobb 5 csapata díjakban is részesül majd. Az ötödik helyért csak egy banner jár, az első hellyel viszont mind az Valentin-napi 5 kozmetikai tárgyat hazavihetjük. Leginkább a Wrap és a Pickaxe lehet érdekes, de azért egy egyedi banner sem jön rosszul a lockerbe, igaz?

Az Epic Games nem bízza a véletlenre a dolgot, így régiónként csak 5 csapat versenyez. Így a bannert tulajdonképpen minden résztvevő játékos megkapja majd. A fejlesztők ismerik a közösséget, nem szeretnék, ha bárki is üres kézzel távozna az eventről.

A nyeremények

Akkor sem kell csüggedned, ha esetleg nem teljesítene jól a csapatotod. A Breathless Blades csákányt például a ma délután 15:00-kor elstartoló heti küldetésekkel is megszerezheted az Epic Games információi alapján. Ám az olyan módon megszerzett pickaxe kiosztására könnyen lehet, hogy a hatodik szezonig is várnunk kell.

Némi inaktivitás után automatikusan eltávolít minket a rendszer a csapatunkból, így erre érdemes lesz majd odafigyelnetek, legalább egy küldetés teljesítsetek naponta. Sok sikert kívánunk!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×