Egyre biztosabb, hogy az utolsó évad magyar szinkron nélkül marad.

Olybá tűnik, hogy a magyar nyelvű The Walking Dead  végleg befejezi pályafutását – számolt be róla a SorozatWiki.  A hazai forgalmazás egészen a 8. évaddal bezárólag a magyar FOX-nál volt, de mivel csatornájuk megszűnt, a 9. évaddal már az RTL Spike-on találkozhattunk. A kóricálók viszont nem csak a világ és a FOX, hanem a Spike végét is elhozták, így a 10. évadra csatorna nélkül maradt.

A SorozatWiki ugyan megkereste a forgalmazó Viacomot, ők azonban nem adtak egyértelmű választ a népszerű zombis sorozat jövőjével kapcsolatban.

Mindebből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a The Walking Dead Magyarországon már nem kap műsoridőt, ezzel együtt pedig a magyar szinkron is okafogyottá vált.

A lokalizációra váró nézők nem kicsit maradtak hoppon, hiszen az AMC tavaly jelentette be, hogy 2022-ben a 24 részes maratoni 11. évaddal véget ér a fősodorbeli történet – ami most, február végén tér vissza a félbehagyott 10. évaddal. A sorozat összes részét jelenleg az HBO GO kínálatából magyar szinkronnal lehet megnézni, és hacsak meg nem menti az HBO, akkor a következő epizódok – úgy a finálé is – csak felirattal lesznek elérhetőek.

Remélhetőleg azért fogalmazott ködösen a Viacom, mert jelenleg is tárgyalnak a szinkron jövőjével az HBO-val, esetleg más csatornákkal, platformokkal. Hamarosan meglátjuk…

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×