Végre Barry Allen is tiszteletét teszi a játékban.

Hétfőn mindig extra módon aktivizálja magát az Epic Games csapata. Általában vagy azért, mert kedden-szerdán frissítés esik be vagy azért mert a rengeteg titkosított fájl feloldásával amúgy is hamar lelepleznék ezeket az infókat az adatbányászok.

Hétfő este a Valentin-napi eseménysorozat mellett egy másik újdonságot is észrevettek a felhasználók. A fejlesztők még ekkor hivatalosan nem leplezték le, de napvilágra került a február 10-én esedékes Flash Cup borítóképe.

Barry Allen

Az előző, negyedik szezonban a Marvel szuperhősöket az Item Shopba kerülésük előtt lehetőségünk volt behúzni egy-egy kupa keretein belül. Nagy eséllyel itt is erről van szó, az adott régió legjobb játékosai pár nappal a hivatalos debütálás előtt már a megszerzett DC outfitben feszíthetnek. Az még izgalmas kérdés lehet, hogy a DC skinek is teljes versenyszériát kapnak majd vagy egyedi alkalom lesz a mostani.

A leakek alapján a kupa Duo formátumú lesz és magyar idő szerint szerda délutáni időpontban kerül majd megrendezésre. Nem sokkal a kupa után pedig a lemaradt vagy csak simán kevésbé kompetitív játékosok is megvehetik a szettet a játék in-game boltjában. Ti örültök Flash megérkezésének?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×