Úgy tűnik, a skandináv mitológián alapuló játékok egyre nagyobb sikereket érnek el a videojátékokban. Most a Valheim robbant be.

A norvég túlélő játék, a Valheim a Steam legnépszerűbb játékait tartalmazó listájának első helyére került a múlt héten. A február 2-án megjelent játék jelenleg csupán early acces verzióban érhető el, mégis már most túlszárnyalta a várakozásokat.

A játékra olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy még a szintén hamar felkapott kínai játék, a Tale of Immortal is alul maradt a múlt héten. A Steam Charts adatai szerint az Iron Gate AB játékát

szombaton több mint 130 ezren játszották egyszerre.

 

A Tale of Immortal így a második helyre került, a Nioh 2 lett a harmadik. A lista alján persze még megtalálhatjuk a Cyberpunk 2077-et is.

Steam lista, február 1-7:

  1. Valheim
  2. 鬼谷八荒(Tale of Immortal)
  3. Nioh 2 – Complete Edition
  4. Total War: WARHAMMER III
  5. Valve Index VR Kit
  6. Dyson Sphere Program
  7. Rust
  8. Cyberpunk 2077
  9. Mass Effect™ Legendary Edition
  10. Sekiro™: Shadows Die Twice – GOTY Edition

A Valheim megítélése a Steamen jelenleg is rendkívül pozitív, ezért reméljük, hogy nem történik semmi, ami ezt majd beárnyékolja.

Aki nem tudná, a Valheim egy viking/északi (fantasy) világban játszódó túlélős, építős játék, melyet természetesen online is játszani lehet, akár 10 fős csapatban is. Természetesen az építés, a túlélés mellett fontos szerepet kap a harc, valamint a mitológia legendás szereplőinek bemutatása.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

 

×