A GOD mód ismét a játékban.

Nemrég érkezett frissítés a Call of Duty: Warzone-hoz, ami nem várt kellemetlenségeket is hozott. Elsőként a hitmarkerek pontatlansága okozott fejtörést, nemsokkal később pedig egy még idegesítőbb hiba tért vissza, ami a Warzone közösségben szimplán csak „GOD” módként vált híressé.

A régi-új glitch a Warzone Armored Royale LTM módjában tűnt fel és alaposan megnehezíti a játékosok mérkőzéseit, ugyanis a hiba miatt ezeket a játékosokat lehetetlen megölni.

A lehetetlent pedig szó szerint kell érteni, ugyanis bebizonyosodott, hogy a láthatatlanságon túl végtelen életerővel rendelkeznek, azaz hiába találjuk el őket, gyakorlatilag esélytelen őket lelőni.

Invisibility glitch back? This was my second encounter after update (0:12)
by inCODWarzone

A redditen a játékosok egymás után számoltak be a hasonló jelenségektől, ami miatt gyakorlatilag élvezhetetlen az Armored Royale LTM. Érdekes módon a moderátorok egymás-után törlik a fentebbihez hasonló videókat a hivatalos Warzone fórumokon. Remélhetőleg hamarosan javítják a hibákat, jelen állapotában ugyanis élvezhetetlen az LTM. Arról egyelőre nincsek információink, hogy a „GOD” mód glitch jelen van-e a klasszikus játékmódban.

×