Már csak az ESIC eltiltását kell kivárnia.

Az elmúlt két évben a FaZe menedzseri munkakörét betöltő RobbaN visszatér korábbi, edzői pozíciójába – derült ki egy coldzera által a cybersport.ru-nak adott interjúból. Az egykori CS 1.6 játékos 2016 és 2019 között már eltöltött három évet a FaZe edzőjeként, majd menedzserré avanzsált, helyét pedig YNk vette át.

Coldzera az interjúban azt is elmondta, hogy jelenleg a RobbaN eltiltásának lejártára várnak, hiszen az ESIC (Esport Integritásáért Felelős Bizottság) korábban öt és fél hónapra szankcionálta. A 36 éves svéd szakember eltiltása március 13-án jár le, ezt követően csatlakozhat a csapathoz.

RobbaN újra edzői pozícióban. (Forrás: HLTV)

RobbaN az első ban hullám részese volt, amikor az ESIC egyszerre harmichét edzőt tiltott el. A svéd egy 2017 májusi, Astralis elleni 16-1-es vereség alkalmával használta a bugot, és bár később próbálta tisztázni magát, a szervezet nem fogadta el fellebbezését.

Ő maga arra hivatkozott, hogy nem tudott mit kezdeni a buggal, ugyanis teljesen beragadt a kamerája, továbbá semmilyen információt nem adott át csapatának.

„Amint lejár az eltiltása, végre teljes lesz a csapatunk” – nyilatkozta coldzera, utalva arra, hogy nemsokára egy irányító is érkezni fog, aki olofmeister helyét veszi majd át. „Szükségünk van még egy pszichológusra is, aki az új ötödik játékossal együtt fog megérkezni.”

Amikor a riporter az új FaZe játékos kilétéről érdeklődött, coldzera annyit mondott, hogy márciusban vagy áprilisban kerül majd bejelentésre. A híroldalak korábban már többször is karrigan nevét dobták be a kalapba, aki jelen állapot szerint ingyenesen érkezhetne a szervezethet. Mit gondoltok, beigazolódik a pletyka, vagy valaki mást fognak leigazolni?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×