Már nem kell sokat várnunk, a BlizzConline nyitóünnepsége február 19-én, pénteken, magyarországi idő szerint éjjel 23 órakor kezdődik.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a BlizzCon idén, a világjárvány miatt kialakult helyzetek és korlátozások ellenére sem marad el. Egy online formát kapott, amelyet ötletesen a BlizzConline névre kereszteltek. Most végre még többet tudhatunk meg a neves eseményről, hiszen nemrégiben megjelent a hivatalos trailer is:

 

A videó és a hangulata igazán magával ragadó. Általa apró betekintést nyerhetünk mindenbe, kicsit a kulisszák mögé pillanthatunk, továbbá információkat szerezhetünk arról, hogy milyen külön topikokat foglal majd magába az event.

Lesznek Q&A liveok, ahol fontos kérdéseinkre kaphatunk választ és léphetünk interakcióba az épp ott tartózkodó személyekkel, különböző interjúk és egyéb izgalmas dolgok.

A műsor teljes egészét a BlizzCon weboldalon keresztül tekinthetjük majd meg, teljesen ingyenesen. Lehetőségünk lesz hat különböző csatorna közül válogatni. Természetesen kedvenc streaming platformjaink sem maradnak ki a mókából, Twitchen és Youtube-on is élő közvetítés lesz.

Ti is várjátok már az eseményt? 

 

×