Az biztos, hogy sokan kíváncsiak arra, hogy mi is zajlott valójában a háttérben.

Épp csak pár napos-hetes a történtet, de a Netflix már most megfilmesítené a GameStop körüli őrületet, amíg még meleg. Persze várható volt egy ekkora méretű botrány után, hogy a többségében remek és alapos dokujairól is ismert streaming-óriás valamikor előveszi a sztorit, arra azért nem számítottunk, hogy ennyire hamar.

Méghozzá annyira hamar, hogy a Deadline értesülései szerint már a főszereplő és az író személye is megvan; előbbi a ’96-os születésű Noah Centineo – akit a Tökéletes Pasiból, vagy a The Fosters c. sorozatból ismerhetünk -, a sztorit pedig Mark Boal, a Bombák Földjén és a Zero Dark Thirty írója jegyezheti – állítólag.

Ez alapján úgy tűnik, hogy az egyik milliomossá váló fiatal Reddit fórumozó szemszögéből álmodják képernyőre a tőzsdecápák kifosztását.

A Deadline itt még nem állt meg, szerintük ugyanis a Netflixel párhuzamosan az MGM is elkészítené a saját adaptációját, aminek forgatókönyvét a témában nagyon is kompetens Ben Mezrich-et, a Véletlenül Milliárdos (A közösségi háló – Facebook sztori) és a Bitcoin Billionaires szerzője körmölné.

Az persze, hogy már ilyen hamar döntöttek a megfilmesítésről még nem jelenti azt, hogy holnap már nézhetjük is valamelyiket. A fentieket egyelőre egyik vállalat sem erősítette meg hivatalosan, de még abban az esetben is több hónapot-évet kell várnunk, ha tényleg produkciós fázisba kerülnek.

Ha érdekel, hogy mi is ez az egész GameStop botrány, akkor ajánlom figyelmedbe EZT az írást!

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×