Az új Ultimate Epic Battle Simulator 2 előzetesen gigászi csaták láthatók. Több mint egymillió karakter egy csatában. Erre vártunk.

Én különösen azóta szeretem a hatalmas háborúk látványát, mióta a Gyűrűk Ura filmekben olyan fantasztikus látványvilággal és hangzással készítettek el a csatajeleneteket. Persze nem csak a filmekben, de a játékokban is nagyon szeretünk hatalmas hordákat látni, melyek elképesztően nagy számban és nagy területen csapnak össze.

A Brilliant Game Studios nemrég kiadta az Ultimate Epic Battle Simulator 2 előzetesét, amit a stúdió a létező legnevetségesebb és legőrültebb harci szimulátornak nevez. A játék ugyanis kifejezetten olyan témát dolgoz fel, amit önmagában kevés játék. Az Ultimate Epic Battle Simulator 2 sok funkcióval rendelkezik: amellett, hogy hatalmas harcokat láthatunk, lesz kampány is, tehát történet. Ezeket meg lehet osztani a barátokkal is.

Ám ami a leglátványosabb, hogy akár több millió karakter harcolhat egyszerre a képernyőn.

 

Az utóbbi időben talán ismét a vicces szimulációs játékok korszakát éljük, nemrég például bejelentették a csempész szimulátort. Beteg. Ám egy olyan játékot létrehozni, ahol ilyen gigászi csatákat hozhatunk létre, mégis csak vonzó.

Egyébként visszatér az FPS mód is, ahol egy katona szemszögéből láthatjuk a csatákat, sőt a képek alapján mi magunk is eldönthetjük kik/mik csapnak össze. Például harcos csirkék harcos dínók ellen.

A Brilliant Game Studios egyébként azon van, hogy saját fizikai motort építsen a játék alá, hogy még több karaktert, objektumot tudjon egy képernyőn megjeleníteni. Természetesen ez azt jelenti, hogy erős GPU kell majd a milliós csaták futtatásához, de legalább lesz mit kihozni az új RTX kártyákból.

Az Ultimate Epic Battle Simulator 2 jelenleg fejlesztés alatt áll, 2021 telén érkezik PC-re. Steam oldala pedig már van.

A fejlesztők szerint 1,3 millió karakter lehet egyszerre a képernyőn. Azért ez menő, nem? Mármint, tök király. Nem? Na, jó…

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×