Nem volt valami sikeres az EA hétvégi tartalom stratégiája. Marcel Sabitzer SBC lapja lehet a játék legutáltabb lapja idén.

Túl vagyunk a TOTY hétvégén. Szívem mélyén reménykedtem benne, hogy jó SBC kínálattal érkezik az EA. A hetet Sabitzer zárta.

Mivel a Bundesligából 4 TOTY játékos is érkezett, így a gondolatmenet jó volt, hogy egy jó SBC-vel mindenki boldog lesz. Sabitzer azért is lehetett volna jó választás, mert jól linkelhető Klostermannal vagy Laimerrel , vagy esetlegesen Alaba is kisegítheti. Hát sajnos ez az SBC eléggé mellé lövés volt. Nagyjából 550 ezer zseton környékén mozog, ami valljuk be, nem olcsó.

Az rendben van, hogy egy kiegyensúlyozott játékosról beszélünk, de ezért a lapért fizessünk több mint 500 ezret? Hát köszi, de kihagyom. A játék első hetében megjelent Witselnek voltak hasonló statisztikái és ő 134 ezer zsetonba került. Csak azért, mert TOTY nem kéne méregdrágának lennie. Arról ne is beszéljük, hogy Sabitzer az első hónap Storyline lapja volt.

A like, dislike arányon is jól látható, hogy ezzel a kártyával nem éppen találta az EA, amire a közösség vágyott. A pénteki Ronaldo még jópofa kezdeményezés volt, hisz így nagyjából mindenkinek lehet így egy Ronaldoja és nem kell egy millió zsetont összeszednünk érte.

Te kipróbáltad Sabitzert?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×