Kicsit erősebb szombati tartalomra számítottam, de az EA a vártnál unalmasabb SBC-vel készült. Visszatért a TOTY mez és jött mellé egy Mid ICON is.

Pénteken egy érdekes Cristiano Ronaldo SBC-t kaptunk, ami szerintem igen jópofára sikerült. A szombati friss tartalom annyira nem nyűgözött le. Itt a Mid ICON SBC és a TOTY mez is.

A TOTY mezért darabonként egy 82-es csapatot kell beáldoznunk. Az ára az én szememben picit röhejes, mert valamelyik játékos SBC-t tudjuk kirakni ennyiért. A Mid ICON SBC-hez összesen 4 csapatot kell beáldoznunk:

  • 84-es csapat 75-ös Chemyvel
  • 85-ös csapat TOTW játékossal 70-es Chemyvel
  • 86-os csapat 65-ös Chemvyel
  • 86-os csapat 60-as Chemyvel

Nagyjából a piaci ára ennek a négy csapatnak összesen 600 ezer zseton, de mivel valószínűleg rengetegen bontottatok csomagokat, így mindenkinél lapul egy két fodder. Piac szempontjából a 86 és 87-es játékosok emelkedtek a legtöbbet, így akik azokba fektetett tisztes profittal tudott az SBC után eljönni. Ha már megvan a csapatod, akkor most a 83-as és 84-es játékosokra táraznék be. Sokkal nagyobb a készlet, mint a kereslet és egész baráti áron juthatunk hozzájuk. Én mindenképp a 84-esekre mennék rá és várnám, hogy véget érjen a TOTY.

Ha megcsináltad a Mid ICON SBC-t várjuk a kommentek között a te nyitásod. Reméljük mindenkinek sikerült olyat bontania, amilyet akart.

Te mit nyitottál?

×