Hamarosan már olyan gamer bútorokat is összerakhatunk otthon, melyeket az IKEA kínálatából szerzünk be. Íme, az első képek.

Korábban már több esetben beszámoltunk arról, hogy az IKEA szeretne nyitni a gamer tematikájú termékek felé. Tavaly először különleges gamer kiegészítők készítésébe szálltak be, aztán szeptemberben bejelentették, hogy összeállnak az ASUS ROG-gal, és bútorokat valamint bútorkiegészítőket készítenek a gamerek számára. Akkor még nem sokat lehetett tudni arról, hogy milyen bútorokra számíthatunk.

Most végre képeken is láthatjuk az IKEA X ASUS ROG gamer bútorokat.

 

A képek egyébként egy kínai oldalon jelentek meg, valószínűleg véletlenül, mert nem sokkal azután, hogy feltűntek, le is törölték őket. Az internet nem felejt, szóval sikerült leszpoilerezni.

Természetesen van olyan bútor, ami már létezett az IKEA kínálatában, csak kicsit felturbózták ASUS ROG elemekkel, de azért újdonság is akad persze. Bemutattak többek között íróasztalokat, asztali állványokat, szőnyeget a gamer szék alá, kerekes kisszekrényt, periféria-tartó megoldásokat stb. Ami egyelőre nincs, az egy teljesen új IKEA X ASUS ROG gamer szék.

Nézd meg a galériát:

Neked hogy tetszenek az IKEA X ASUS ROG bútorok és kiegészítők?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×