Hiába az új patch úgy tűnik, hogy egyelőre nincs megoldás a Call of Duty: Warzone-ban terjedő Stim Glitch-re. És ezt sajnos ki is használják.

Még mindig az egyik legnépszerűbb online multiplayer játék a Warzone. Sajnos a játékosoknak rendszeresen kell csalókkal és egyéb hibákkal szembesülniük. A legutóbbi exploit a Stim Glitch, melyre érkezett egy patch, de sajnos nem orvosolja a problémát.

A Stim Glitch nem először bukkan fel a játékban. Az exploitnak köszönhetően képesek vagyunk a gázban is gyógyítani magunkat. Ahhoz, hogy a hatást elérjük specifikus trükkökre van szükség, de azért még is milyen az, amikor valaki így nyer kört. Hiába játszol normálisan a másik csak bujkál a körön kívül, míg mi rendes játékosok bele nem halunk.

A január 13-i update elméletileg orvosolta a problémát, sajnos ez már gyakorlatba nem került be. Azóta is folyamatosan jönnek a reportok, hogy játékosok továbbra is használják ezt az exploitot.

A legjobb megoldás talán az lenne, hogy meddig a probléma fennáll, addig egyszerűen vegyék ki a stimet a játékból, így senki se tudná az exploitot használni. Amint megvan a megoldás a Stim Glitch problémára utána nyugodt szívvel visszarakhatnák.

Egyelőre még kérdés, hogy pontosan mi lesz a megoldás, de őszintén engem elég kellemetlenül érint, ha emiatt veszítek egy kört. Sajnos ez már nem az első eset, hogy felbukkan, de azért mégse várnám, hogy fél évente tűrnöm kelljen.

Te találkoztál Stim Glitch felhasználóval?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×