Az új Wraith skin Alice Csodaországban témájú.

Az Apex Legends legújabb Prime Gaming skinje Csodaország érintését hozza a frontvonalra. Wraith új kinézetét Lewis Carroll klasszikusa, az Alice Csodaországban ihlette.

Január 14. és február 17. között a Prime előfizetők számára ingyenesen elérhető.

A kozmetikum első pillantásra is abszolút a Szívek Királynőjére emlékeztet, ám ugyanakkor a különösebb ismertetőjegyeit változás nélkül meghagyták rajongóinak.

Ruhájának elülső részén kártyalap díszeleg, míg egyéb másodlagos részleteket – többek között a sálat is – pirosra festették.

A Queen of Hearts  sminkjét a film 2010-es adaptációjában helyet kapó gazember ihlette: a sápadt arc, a piros haj, magasra húzott szemöldök és a művészi szív alakú szájfestés mind-mind rá utaló jelek.

A Prime Gaming kinézetek általában nem változtatnak túl sokat a legendák megjelenésén, mivel a játékban „kék” ritkaságú tárgyakról van szó. Általában kis újraszínezéssel, esetleg más apróbb részletekkel számolhatunk, mint a különböző hajszín vagy smink – akárcsak a legújabb példában látható módon.

A rajongók régóta várták már a Szívek Királynőjének érkezését. Biast12 szivárgása szerint a skin 2019 márciusa óta szerepel a játékfájlokban.

A Prime előfizetők tehát már megkaparinthatják ezt a szemet gyönyörködtető darabot, előző cikkünkben már le is írtuk Nektek, hogy hogyan.

×