A Prime Gaming elárulta, hogy az előfizetők 2021. januárban az Apex Legends karakterének, Wraith-nek szerezhetik meg a Queen of Hearts fantázianevű skinjét.

Bár az Apex Legends Fight Night frissítése még csak most jelent meg, rengeteg új skint hozva magával, úgy tűnik, hogy a játékot játszó Prime Gaming előfizetőknek lesz még egy külön meglepetés, amelyre január hónapban tehetnek szert.

A Prime Gaming (Twitch Prime) megosztotta a közösséggel, hogy hamarosan megkaparinthatjuk ezt a csodálatos és vadiúj skint, mely a Queen of Hearts nevet kapta.

 

Maga a skin roppant érdekes de mégis olyan szemet gyönyörködtető, ténylegesen mintha egy kártyalapot öltött volna magára a népszerű legenda. Tekintve, hogy számtalan játékos kedveli Őt, remek, hogy egy ilyen exkluzív kinézetet kaphatunk rá.

Természetesen, mint a többi Prime Gaming skin esetében, ez is csak a platform előfizetői számára elérhető, és belátható időn belül nem lesz elérhető más játékosok számára. Hogyan szerezheted meg?

Mindenek előtt annyit fontos megjegyezni, hogy ha már Amazon Prime előfizető vagy valamilyen okból kifolyólag, akkor jogosult a Prime Gamingre is, tehát csak össze kell kapcsolnod a Twitch acc-od  az Amazonéval.

Lássuk tehát a szuper egyszerű lépéseket: 

-Ha már van Prime Gaming fiókod, jelentkezz be az oldalon. Ha még nincs, ugyanitt előfizethetsz.

-Csatold össze a Twitch és a Prime Gaming fiókod.

-Amint belépsz, a Twitch kezdőoldalon jobb felül elhelyezkedik egy kis korona, lehetőleg piros számmal együtt.

-Katt rá, és ott azonnal látni fogod az Apex skint is, amint megjelent (január 14!).

-Kattints a „További tudnivalók” gombocskára és aztán a „Claim Now”-ra.

-Kész is, a skin a tiéd!

Ha esetleg eközben be voltál lépve a játékba, érdemes kilépni majd újra be mert sok esetben addig nem jelenik meg a begyűjtött ajándék.

×