Az Epic Games ezt már korábban egyszer eljátszotta, akkor sem volt túl kellemes fogadtatása a különös lépésnek.

Az Epic Games 2018 szeptemberében, teljesen váratlanul az Item Shopba dobta a Chapter 1 Season 3 Starter Pack outfitjét, mely a Rouge Agent névre hallgatott. A közösség reakciója egységes volt, senki nem örült ennek a váratlan lépésnek akkor sem. Egészen vasárnap hajnalig úgy tűnt, hogy az Epic Games tanult az esetből, ám ennél nagyobbat nem is tévedhettünk volna.

Az Epic Games büszkén jelentette be Twitteren, hogy magyar idő szerint hajnali egy órától megvásárolhatjuk a Metal Team Leader outfitet a Fortnite Item Shopban!

 

Ezúttal sem találkozunk sok pozitív hozzászólással a bejegyzés alatt, rengeteg játékos csalódott ismét a fejlesztőkben. A Metal Team Leader outfit az első BR-STW hibrid „Starter Pack” része volt, mely az outfit mellett Save The World hozzáférést és némi V-bucks-ot is biztosított a játékosok számára.

Nem túl pozitívak a visszajelzések…

Bár sosem volt egyértelműen kijelentve, hogy „exkluzív” skinről beszélünk, az Epic Games-nek ismét sikerült magára haragítania a felhasználók nagy részét. Kíváncsian várjuk, hogy reagálnak-e valamit a fejlesztők!https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×