Az alakítható szuperhős skinek ismét felvetették a pay-to-win kinézetek problémáját. A fejlesztők állítólag már dolgozik a megoldáson.

Ki ne emlékezne a Fortnite-ot eddig sújtó pay-to-win botrányokra! Minden a Deep Dab emote-tal kezdődött, majd jöttek szép sorban a többiek. Plastic Patroller, Toy Trooper és még ki tudja hány hibás kinézet került a játékba, melyek inkorrekt előnyt biztosítottak azoknak, akik megvették őket.

Ezekben a ritka esetekben tényleg a pénz számított, aki megvette a hibás kinézeteket, simán lenyomta a normál skinnel rendelkezőket.

Ez a nem túl büszke névsor most újabb elemmel bővül, hiszen a koromfekete szuperhős skin is beállt a sorba. Az alakítható kinézet ugyanis tökéletesen elrejtőzhet a pálya legkülönbözőbb, sötét részein, anélkül hogy bárki észrevenné. A legnagyobb probléma az egészben az, hogy a legújabb Fortnite Update során még a pálya is sötétebb lett.

Tovább árnyalja a dolgot, hogy míg PC-n egyszerűen kikapcsoljuk az árnyékokat, addig a konzolos játékosoknál nem létezik ez a lehetőség. Itt van például az alábbi három kép, melyeken szinte lehetetlen elsőre kiszúrni a fekete skinbe burkolózó ellenfelet.

 

A közösség jogos felháborodását az Epic fejlesztői próbálták minél gyorsabban lehűteni. Elmondásuk szerint már dolgoznak a megoldáson.

A legegyszerűbb megoldás persze a skin kivétele lenne, de akár az összes egyszínű kinézet is mehetne vele együtt. Hiszen sosem lehet tudni, melyikkel lesz még probléma a jövőben. Lássuk be, egy színű falak a jövőben is bőven lesznek még a játékban. Kíváncsian várjuk, milyen gyors megoldást találnak a fejlesztők, ami a játékosokat is kielégíti majd.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×