Miközben az Activision látszólag selejtezte, a kiszivárgott felvételek megmutatják, milyen lenne a teabag finisher.

A Call of Duty világában valakit finisher használatával kivégezni, egyenrétékű a legnagyobb megalázással. Azt bizonyítja, hogy valaki túl figyelmetlen vagy béna volt, amit az ellenfél egy elképesztő kivégzéssel díjaz. Persze a videojátékok világában nem ez a legdurvább megaláztatás, hanem a teabag névre hallgató mozdulatsor, amikor a hullák teste felett félreérthetetlen szexuális töltetű mozdulatokat teszünk.

Most egy olyan finishert találtak a játékban, amivel tudtunk volna teabagelni.

Illusztráció

Aki nem tudná, a teabag pontos leírása a következő: amikor a teát áztatod, majd néhányszor megmeríted a teában. Ez a hasonlat olyan, mint amikor a herezacskót a másik arcába mártod néhányszor. Játékokban, ahol lehet guggolni, szoktak a legyőzött ellenfél arcára guggolni, megalázásképpen.

Miközben a Modern Warfare és a Warzone több tucat egyedi animációt tartalmaz, úgy tűnik, hogy egyet végül a fejlesztők leselejteztek. A teabag finishert azonban adathalászok megtalálták a játékban.

A forrásfájlok között Bag’Em névre hallgató finisher igen zavarba ejtő animációval párosul. Miután az operátor hátba szúrja az ellenfelet…. be sem fejezem, vágjátok. Igazából nem lehet megmondani, miért nem hozták be végül a játékba, mikor elvileg a játék fájljai közt van a 3. évad óta.

 

Persze simán lehetséges (én így gondolom), hogy talán túl durvának tartották. Annak ellenére, hogy a teabag jelenség elterjedt a játékokban, valójában nem csak durva szexuális töltete van, de az egyik legmegalázóbb sértés is. Valószínűleg nagy felháborodást okozott volna a bevezetése, teljesen jogosan. Az ilyen toxikus viselkedést általában igyekeznek visszaszorítani az online játékokban, furcsa is lenne, ha maguk a fejlesztők támogatnák azt egy animációval.

A finisher hiányában pedig maradnak a hagyományos teabag módszerek, ha ki akarod gúnyolni, akit lelőttél. Bár nem szép dolog… csak úgy mondom…

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×