A Warzone-ban elszabadult a DMR 14, és a battle royale rajongók úgy gondolják, hogy a fegyver teljesen tönkretette a játékot.

A DMR egy félautomata lövészpuska, amely a Black Ops Cold War-ban szerezhető be és a Warzone-ban is használható, mivel a játékokat nemrégiben hivatalosan összevonták.

Bár papíron nem tűnik túl szívósnak, de a gyakorlatban

a DMR látszólag bármilyen távolságból három lövésben képes egy teljesen páncélozott játékost a földre kényszeríteni.

A Warzone subreddit például tele van olyan videókkal, ahol olyan játékosokat láthatunk, akiket a hírhedt fegyver pillanat alatt szétszedett, még mielőtt lett volna idejük reagálni. Nemhogy  esetleg a tűz „visszaszolgáltatására”, ami a meccs lényege lenne ugye.

[deleted by user]
by inWarzone

Mindezek mellett a battle royale egyik fontos része, hogy a páncélrendszer megnöveli a gyilkolás idejét, és több oda-vissza tüzelést tesz lehetővé, de a DMR mindezt kidobja az ablakon. Természetesen minden ilyen túlhajtott fegyverre nagy lesz a kereslet.

A DMR annyira dominánssá vált, hogy csak is a MAC-10, egy pusztítóan erős SMG illik hozzá, amelyet a Warzone-hoz is hozzáadtak az első évad szinkronizálásával. Köszi, így aztán végképp esélyünk sincs.

Volt már ilyen szörnyen overpowered fegyverre precedens korábban is, őket igen hamar helyre pofozták a fejlesztők.

Reméljük ez most is így lesz, nehogy túl döcögősen induljon az új év a Warzone-ban.

×