Valaki felvetette, hogy a Cyberpunk 2077 gyerek NPC-i nem is gyerekek, csupán kicsi felnőttek. Ez tényleg így van, vagy optikai csalódás?

Gondolom senki számára nem újdonség, hogy a Cyberpunk 2077 tavaly decemberi megjelenése nem volt zökkenőmentes. A játékosok rengeteg hibáról számoltak be, annak ellenére, hogy a játék eredetileg tavasszal jelent volna meg. Ez különösen igaz volt a PS4 és Xbox One verziókra, melyekkel kapcsolatban kisebb botrány is kialakult. Egy játékos most egy újabb furcsaságra figyelt fel a játékban, ami talán azt bizonyítja, hogy a fejlesztők igyekeztek spórolni az erőforrásokkal és az idővel.

A Cyberpunk 2077 gyerekkarakterei csupán zsugorított felnőttek?

Tegyük fel, hogy a CD Projekt RED fejlesztője vagy, és nagyon gyorsan be kell fejezned a játékot, mert meg kell jelennie. Elmondod a főnöködnek, hogy még mindig nincsenek kész a gyerek NPC-k, szóval több idő kell. Ő pedig azt mondja: „Csak kicsinyítsd le a felnőtt karaktert!”

Valahogy így tudom elképzelni a szituációt. Egyesek szerint erősen úgy tűnik, hogy új modellek helyett a CD Projekt RED fejlesztői ugyanazokat a modelleket használták a gyerekeknél, mint a felnőtteknél, csak kisebb méretben. Természetesen ennek a megoldásnak rengeteg oka lehet, és nem is gondolom, hogy ez probléma. Ez csupán egy érdekesség, és tulajdonképpen vicces. Elég csak a szemükbe nézni közelebbről.

https://twitter.com/tanisthelesbiab/status/1344370157804654592

 

Mondjuk az is lehet, hogy ezek valójában nem gyerekek, hanem törpék. Vagy olyan felnőttek, akik a Cyberpunk 2077 világában szándékosan lekicsinyítették magukat. Vagy kémek, akik gyereknek adják ki magukat. Az egyébként feltűnt, hogy a gyerekeket a játékban nem lehet lelőni? Pedig egyes kölykök fegyverrel futkároznak.

Amúgy Keanu Reeves is gyerek a játékban, nem?

 

Nálad pörög a Cyberpunk 2077? Hogy tetszenek a modellek? Szerinted is kicsi felnőttek a gyerekek benne?

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×