Újabb védekező játékost kaptunk a Seria A csapatokba. Ezúttal a Lazio középpályása, Sergej Milinkovic-Savic kapott egy saját Headliners lapot.

Megérkezett a Headliners promóció első játékos SBC-je. Első nap ugye Robben, második nap pedig Player Pack érkezett. Lássuk, mire is képes Sergej Milinkovic-Savic.

A játékosért egy 82-es és egy 85-ös csapatot kell összeraknunk IF játékossal, ami így nagyjából 160 ezer zseton környékén mozog. A lap előnye, hogy képes a fejlődésre, és idén már sikerült két IF lapot bezsebelnie. A Lazionak már nem ennyire konzisztens a teljesítménye, ezért kicsit kétes, hogy sikerül-e a négy egymást követő győzelem.

A lap amúgy nagyon kiegyensúlyozott. Nem a leggyorsabb Milinkovic-Savic, viszont a feladatát tisztességesen ellátja. Ezért mindenképp egy Shadow chemyt ajánlok rá, ami továbberősíti a Pace és védekezési statjait. Nagyon magas (191 cm), aminek köszönhetően könnyen nyer fejpárbajokat. Passzmutatói jók, amik a középpályáról indításoknál szintén fontosak. Testi ereje van és mellé jó dribbling és composure statok is érkeztek. Ami nagyon szemet szúrhat, az a 66-os Balance és 65 Agility. Igen, általában egy ilyen statisztika képes elvenni az ember kedvét a kártyától, de néha a lap értékei becsapósak lehetnek. Milinkovic-Savic esetében is ezt tapasztaltam, ugyanis hiába az alacsony Agility, egyáltalán nem érződik a kártyán játék közben.

Mit ajánlok? A lap maga nagyon mutatós, és fejlődésre is képes. Van bőven alternatíva a Serie A csapatoknak. Ott van Khedira, Nainggolan RB lapja, vagy akár Chiellini Freeze kártyája. Ha Correa a csatárod, akkor mindenképp jól jön. Nem egy rossz lap, viszont inkább az IF lapokban bízhatsz, mint a Lazio teljesítményében.

Ha kell egy jó Serie A középpályás, akkor hajrá. Az alacsony Agility egyáltalán nem érződik. Khedira mellé befér, viszont ha már több untrade játékosod is van a poszton, akkor lehet kihagyhatod.

Te megcsinálod Milinkovic-Savic lapját?

×