Egy VALORANT játékos feltöltött egy rövid klipet, amely bemutatja a kis problémát Omennel.

Omen a VALORANT egyik legnépszerűbb ügynöke, szinte minden csapat összetételében szerepel. A smoke segíthet a csapatoknak a helyszínek könnyedén történő befoglalásában és ezáltal az információgyűjtésben az enemyről.

Egy új hiba azonban lehetővé teszi, hogy Omen legyőzhetetlenné váljon, amikor ultija és „füstös” képessége egyszerre aktiválódnak.

 

Egy VALORANT játékos feltöltött egy rövid klipet, amely bemutatja, hogyan is néz ki a dolog. A játékosoknak aktiválniuk kell Omen Dark Cover képességét, amely lehetővé teszi számukra, hogy rövid ideig elfedjenek egy területet. A smoke aktiválásának befejezése helyett azonban a játékosoknak el kell nyomniuk Omen végső képességét, hogy odateleportáljanak a füst helyére.

Glitch: Killing in Omen’s ult animation
byu/kazefujin inVALORANT

 

Normál esetben Omen egy árnyékos alak, aki a Dark Cover elhelyezése alatt néhány másodpercig nem tud lőni, így aztán a játékosok számára lehetővé válik, hogy megszakítsák a teleportot, ha azt mégsem ítélik biztonságosnak. Ha azonban a Dark Cover képesség aktiválása alatt az ultija is felhasználásra kerül, Omen le tudja lőni az enemyt és ezáltal majdhogynem legyőzhetetlenné válik.

Ez egy jelentős probléma, amely potenciálisan szabad ölést ad a játékosoknak, valahányszor Omen felhasználja végső képességét.

A Riot Games tisztában van a hibával és megerősítette, hogy a jövő héten megpróbálja kiadni a javítást. 

×