Lassan már számon tartani is nehéz a Black Ops Cold War hibáit, de a játék még mindig képes meglepni minket. Ezúttal a belső kamera szabadságolta magát.

Új év, új hibák, tartja egy ősi Treyarch bölcsesség. A fejlesztőknek úgy tűnik 2021-ben is sok dolguk lesz még a Black Ops Cold War csiszolgatásán, hiszen máris felütötte fejét egy új kamera bug a játékban. Egészen pontosan Nuketownon, ahol is a belső nézetű kamera egyszer csak gondolt egyet, és szabadságolta magát a játékostól.

So yeah, this happened (excuse the music) from r/blackopscoldwar

A scorestreak végeztével hősünk újból harcba indul, de amint beér a közeli ház konyhájába, a kamera egyszer csak harmadik nézetre vált, és kívülről kezdi mutatni az eseményeket. Mindezt persze semmi konkrét esemény nem indokolja, ennek megfelelően pár másodperc múlva vissza is áll a kamera, a megszokott belső nézetre.

Még épp időben ahhoz, hogy az ellenfelekkel is végezni tudjon a klippet megosztó LCKKAS.

Ha jobban kikockázzuk a külső kamerás képet, egyéb furcsaságok is feltűnhetnek. A kamera eltűnésekor ugyanis eltűnt a modell feje is, valamint full sprintbe kapcsolt, amíg a helyzet nem rendeződött. Összetett és egyelőre értelmezhetetlen jelenségről van tehát szó. Már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy ha lett volna ellenfél a konyhában, ő mit látott volna mindebből.

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×